Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Faragó István: Isten a kökénybokrok között

Ár:
4.400 Ft
Elérhetőség: Utolsó 10 db raktáron
Menny.:db

Leírás

"... a vadászat tükröt tart az ember elé, felfokozottan kihozza az esetleg még rejtett erényeket, de a hibákat is." írja a szerző. 
De mit is írhatna egy vadászfeleség a kötet ajánlásaként? Áldás-e a vadászat vagy átok? Olyan ez, mintha azt kérdeznénk: áldás-e a tehetség, a hajlíthatatlan jellem, a konok hit, a soha fel nem adás képessége? A kérdésre ezek a kincset érő írások adják meg a választ. Az itt megjelenített fényes pillanatok, életképek, kötődések megmutatják, hogy az élet örömeit és viharait adó hétköznapok felett mindig győzedelmeskednek e szép szenvedély ünneppé átszellemülő apró és nagy csodái. 
Köszönöm e kötetnek, hogy megmutatják István valódi arcát.
Hiszem, hogy ez a könyv maradandó élményt ad Önnek is, kedves Olvasó! 
A szerzővel együtt élheti végig, hogy a vadászat egyetemes létforma: egyszerre jelent végtelen szabadságot és szolgaságot, megadja az otthonosság érzését, az egyedüllét és a barátság jóleső pillanatait. Az igaz vadász részévé válhat a létezésnek, kutathatja az élet ezernyi titkát, hazára lelhet, s önmagát találhatja meg a teremtés csodáiban, bölcs szemlélődésben, szórakoztató kalandokban. 
Ezen az úton nem égő csipkebokorban adatik meg az isteni kinyilatkoztatás, a lélek ösvényein járva egyszerűen csak megtalálja Istent a kökénybokrok között.
Novadovszky Nóra