Molnár Tamás: Parázsló alkonyat

Kiadó: Magánkiadás
ISBN szám: 9789631286779
Oldalszám:
Készlet információ: Készleten
2 500 Ft
Nettó: 2 380 Ft

Mennyiség

 

Kedves Olvasó!

Kezedben egy könyv, amit egy vadász, aki író, és egy író, aki vadász, készített számodra. Ha az írót olvasod, csodaszép természetre, szinte szerelmes erdőimádóra, hajnal- és alkonyatköltőre ismersz, ha meg a vadász érdekel, izgalmas cserkelésekkel, ügyes találatokkal és „boldog” hibázásokkal találkozol.

Ha ezt a könyvet olvasod, olyan vadászember lesz az ismerősöd, aki él-hal a vadászatért, az erdőért, a fehér, fagyos télért, a csodaszínes őszért és mindenért, amit a természetről mívesen le lehet írni. Izgalmas, pontos és szép. Bodrogi Gyula


„Öreg és fiatal lábakat visznek a csizmák. Egy élet tapasztalatát és egy tapasztalatlan életet. Látszólag több évtizednyi szakadék tátong a kettő között, de ez tényleg csak a látszat. A szakadékon keresztül évszázados bükkből már rendíthetetlen pilléreket rakott a hajnal, melyen két vadász ballag a felkelő nap felé.” Dr. Molnár Tamás vagyok, 1979-ben születtem Ózdon. Gyermekéveimet a Heves-Borsodi-hegyháton, egy szelíd dombok között megbúvó falun, Arlóban töltöttem. Kisgyermekkorom óta vonz az erdők, mezők, rétek, tavak világa; igazából akkor vagyok otthon, amikor a természetben lehetek. 1985-ben váltam lázbérci horgásszá, 2003 óta az arlói vadásztársaság tagjaként, vállamon vadászpuskával járom a környék erdeit. Élményeimet elbeszélések, novellák formájában vetem papírra. Írásaimmal kétszer nyertem Aranytoll-díjat, 2017-ben pedig Nimród Irodalmi-díjas lettem. 

Könyv
Szerző Molnár Tamás
Kiadó Magánkiadás - dr. Molnár Tamás
Oldalszám
Súly

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó
Címkék: könyv, irodalom,